Novinky - Rozhovor s hráčem The Expendables!

Ahoj, na úvod by som ťa poprosil, aby si sa nám predstavil a v skratke povedal pár slov o sebe a, ako dlho už hráš NHLku a na aké úspechy poprípade pekné momenty v NHL spomínáš rád.

Ahoj , Ďakujem za pozvanie. Kde začať môj nick  na psn  je MikyGBro vznikol z môjho priezviska a od malička ma tak volajú kamaráti na hokeji. NHL som začal v 20ke na Xboxe s kamošom sme hrávali WoC, ale vyhľadávalo to Ameriku tak som si kúpil za pár mesiacov PS4 a snažil som sa založiť na PS partiu ľudí, čo si majú chuť zahrať a niekam sa posúvať začiatky neboli vždy jednoduché. Za nás najväčší úspech cením 2 miesto na CSCL, ako nováčik ligy sme myslím prekvapili a určite PowerCup víťazstvá či už v 6tkach alebo 3jkach sem tam sa niečo podarilo aj v 1v1tkách.

Ako vnímaš momentálny posun ligy RNM , ako sa ti momentálne liga páči ak by bolo niečo , čo by si zmenil alebo privítal čo by to bolo ?

Nemenil by som zatiaľ nič, a ak niečo tak určite tu bude veľa dobrých nápadov od iných. Privítal by som, aby sa hrala 2v2 na PS5.

Káder, ktorý aktuálne máte plánujete ešte rozšíriť alebo ste, ako sa hovorí komplet?

Káder mame stabilný už sa dlho poznáme. Vrátilo sa k nám zopár starých hráčov, čo u nás začínali ešte v začiatkoch. Ak budú zmeny tak minimálne nikdy človek nevie, čo sa môže stať.

Koho vnímaš ako najlepší tým ligy a prečo?

Najlepší tím za mňa určite Pirati Chomutov majú veľa skúseností v útoku (Adri,Winci,Kumbik) tak isto aj v Obrane/Bráne. Sú určite favoritom tejto ligy.

Kto je podla teba najlepší hráč ako individualita a prečo?

Hráč individualita určite Kumbik šikovný center, čo tvorí hru. Každému brankárovi narobí problémy či už sólo akciou alebo geniálnou nahrávkou.

 

 


Musíte být prihlášen, aby jste mohli číst a přidávat komentáře!