Novinky - Rozhovor s hráčem Daxo

Ahoj môžeš sa nám predstaviť ? Čím sa živíš a prezradiť svoje záľuby?

Ahoj som Lukáš Rovenský nick mám Daxo neni to moja prezývka, ale dal som si to tam je to moja spomienka na psa, ktorý mi umrel predčasne.

Čím sa živým som člen zásahovej jednotky tam, kde je problém tak tam idem koníčky, keď som bol mladší tak asi každý šport bol pre mňa koníček a záľuba hokej som hrával aj profesionálne no vojna mi to prerušila a už som hral len príležitostne s kamarátmi.

Čím ťa učarovala NHL ? Hrávaš len online či aj Live ?

NHL ma očarovala už, ako 13 ročného začal som hrávať u kamoša na PC 98NHL to bola moja prvá NHL a, keď som dal prvý gól som sa tak tešil, že ma jeho otec poslal domov profil asi nepochopil moju radosť z prvého gólu profil bolo super hrať s takými hráčmi akých sme len zriedka videli v telke to ma na tom najviac fascinovalo.

Aké maš najvačšie úspechy a aké maš ešte najbližšie ciele ?

Úspechov nemám veľa v RNM lige som vyhral 3miesto Wolrd Junior Championship a ďalší cieľ mám postúpiť s naším tímom, čo najďalej prajem to všetkým mojim spoluhráčom.

Si hráč klubu Engerau Pythons a zároveň zástupca GM môžeš nám prezradiť niečo o vašom klube?

Náš klub Engerau názov som mu dal po starom názve Petržalky som síce jediný Slovák v tíme no musia to chlapci prežiť vznikol postupne, ako asi každý klub každý vie, že to neni ľahké sa udržať po kope, keď to nejde, ale verím v tento klub sadli sme si hratelne a hlavne ľudský to je najpodstatnejšie aj keď sa prehra ideme ďalej snažíme sa byť nezlomný každého z nich si nesmierne vážim a som rád, že môžeme mať klub aký mame teraz som si určite šplhol na všetkých som moc hrdý.

Teraz k RNM LIGE, čo môžeš povedať o našej lige 6v6?

Čo môžem povedať k lige to nechci počuť, ale nie vážne som rád, že si urobil tento projekt a môžeme tu hrať za naše kluby veľa hráčov sa tu pozná a hráme občas aj spolu, ale rivalita tu určite je je dobre mať na scéne niečo nové, ako je RNM liga chvíľku sme váhali či sa prihlásiť, lebo som mal obavu kvôli mne však ma poznáš.
 
Tvoj najobľúbenejší klub z NHL aký je a prečo?
Najobľúbenejší klub už ani sám neviem moc to nesledujem, ale, keď som bol mladší tak som mal veľmi rad Rangers a kvôli čomu už, ani sám neviem.
 
Ďakujem za rozhovor a veľa šťastia prajem nech sa vám darí v lige.
Ďakujem aj ja za rozhovor nech sa darí všetkým.
 

Musíte být prihlášen, aby jste mohli číst a přidávat komentáře!