Novinky - Rozhovor s Hráčem týmu Las Dildas

Môžeš sa nám predstaviť ? Čím sa živiš a prezradiť svoje záluby?

  • Servus vedúci, volám sa Peter Uncik a pochádzam z Trenčína, už dlhé roky žijem vo Viedni, kde mám už rodinku.Živým sa ako kuchár, medzi záľuby patri samozrejme playko a hlavne dcéra, ktorá mi dáva zabrať každý deň.

?Čím ťa učarovala NHL ? Hrávaš len online či aj Live ?

  • Nhlka ma učarovala už ako malého sušňa, v podstate som športový typ a baví ma všetko, takže mám prehľad o všetkom, čo sa týka športu, hokej Live nehrávam, lebo neviem brzdiť a vždy som napálil do mantinelu.

?Aké maš najvačšie úspechy a aké maš ešte najbližšie ciele ?

  • Medzi najväčšie úspechy, teda ak sa to dá tak nazvať sú nejaké tie víťazstva v 6V6 s chalanmi z klubu Las Dildas a niečo sa mi za darilo v 1V1.

?Si hráč klubu LAS DILDAS a zaroven líder svojho klubu.Môžeš nám prezradiť aj niečo o vašom klube?

  • Neviem či práve ja som líder naseho klubu.Spolu s Draxom (jimson Kafe) sme založili myslím ešte v ročníku NHL17 klub Las Dildas, a tak zo srandy sme skúšali hrať, zistili sme, že nej sme najhorší a časom prišli hráči, ktorí sú tu aj doteraz.Zišli sme sa dobra partia hlavne po ľudskej stránke a výsledky prišli samé, nikdy sme nehrali štýlom (využívať glitche a bugy v hre, čo bola naša priorita),,,nejak som nepochopil prečo to ma niekto za potrebu.

?Teraz k RNM LIGE,čo môžeš povedať o našej lige 6v6?

  • Liga ide dobrým smerom, liga je ešte len na začiatku a učí sa, čo a ako, majiteľ ligy sa veľmi snaží a je to dobrý človek, dúfam, že bude pokračovat vo svoje práci a liga bude konkurovať Cscl alebo rivality.

?Tvoj najobľúbenejší klub z NHL aký je a prečo?

  • Môj najobľúbenejší klub je NYR ešte z čias, keď tam hrával Messier, Leetch, Graves, Richter. prečo ? Ani neviem, proste som si ich obľúbil, z novodobej histórie fandím Tampe a Oilers.

?

 

Ďakujem za rozhovor a veľa šťastia prajem nech sa vám darí z klubom v lige.

 

Ďakujem a ja za rozhovor


Musíte být prihlášen, aby jste mohli číst a přidávat komentáře!