Novinky - Finále bolo na úrovni ECL , takto hodnotil Aigeu

1.Ako by si zhodnotil základnú časť?
 
Základná časť bola super, z pohľadu individuálneho výkonu som bol so sebou spokojný ale najviac ma prekvapilo ako rýchlo sme si sadli v tíme. Pripisujem to aj faktu že som naskočil do rozbehnutého vlaku nakoľko Las Dilas je známou tvárou v EASHL CZ/SK komunite.
 
2.Do play off ste išli z 2.miesta a čakali ste na súpera z predkola.Bolo to veľmi ťažké sa prebojovať až do Finále?
 
Nad touto otázkou si myslím sa nikto z nás nejako extra nezamýšlal. Nahrané sme spolu mali, nálada bola výborná takže cieľ bol jasný už od prvého zápasu. Vyhrať.
 
3.Vo finále vás čakal najťažší super z ligy, a to Piráti Chomutov.Ako by si opísal túto sériu?
 
Bez žiadnej dehonestácie Piráti naznačili už v základnej skupine že tam chuť na celkové prvenstvo je. Avšak mal som pocit že trošku bolo štastíčko naklonené na ich stranu. Séria to bola kvalitná, čo ma najviac prekvapilo bolo aj napätie ktoré panovalo počas nej. Nenapadlo by ma že na sklonku tohto ročníka by som ešte zažil pocity ktoré boli na úrovni tých z ECL.
 
4.A posledná otázka, ako sa vám páčilo celú sezónu v RNM LIGE?
 
Je pekné vidieť snahu organizátora zorganizovať pre hráčov turnaj na úrovni. Vo fáze v ktorej sa naša komunita momentálne ocitla je potrebné viac takýchto či už líg alebo turnajov. Je to nielen výborná forma tréningu ale určite aj pre hráčov motivácia sa stále zlepšovať a makať na sebe.
 
Ďakujem za rozhovor, určite sa vidíme aj v NHL 23.
 
Aj my ďakujeme za rozhovor.

Musíte být prihlášen, aby jste mohli číst a přidávat komentáře!