Novinky - Rozhovor z hráčom a zároveň GM CZ Jdouci Na Smrt SK PRCO-54. Miro Talčík-Tal

Ahoj Miro niektorí ta už poznajú a niektorí nie tak na úvod by si sa nám mohol predstavit.

Ďakujem za pozvanie. Tak volám sa Miroslav mám 21 čoksoro 22 rokov som zo Slovenska kontrétne z Považskej Bystrice. Som chalan ktorý každý pracovný deň chodí do práce po pritom samozrejme odychové činnosti ako je šport,sretnutie s kamarátmi alebo aj vozenie na aute či pozretie filmu. No a v poslednom rade po večeroch sa venujem druhej “práci“ a to je NHL.

 

Odkedy sa venuješ hre NHL a,čo ta k tomu priviedlo?

 

Fúha ani sám neviem ale povedal by som že od malička pretože už ako malé dieťa som vyrastal pri PS1 ktorú hrával môj otec a namňa sa to akosi nalepilo no prvé NHL bolo NHL99 ale vtedy som to ešte nebral že budem NHL hráč a až potom v prelome puberty tak NHL14 tam začali prvé ONLINE zápasy.

 

Si známy esport hráč možeš nám prezradiť tvoje úspechy? Aj ako hráč 1v1 aj z tvojim klubom 6v6

Tak esport hráč je možno silné slovo ako už mám toho odohraté pomerne dosť či už v 1v1 alebo 6v6.
Úspechov je viac v podobe turnajov,líg po weboch ale aj vítaz Y-GAMES 2019 či Majster Slovenska 2020 no a v posledom rade Druhé miesto v E-hokej Tipos Extralige za tím HK Poprad no najviac úspech pre mňa je z roku 2019 kde som v móde HUT porazil tedajšieho majstra sveta NHL a to Fína Ekiho. 
Mód 6v6 tam moc úspechov nemám najskor za tím Czech and Slovakia Stars kde som začinal spolu s HCPC1996 tak tam máme jeden turnajvyhratý a potom uz za CZ-Jdouci Na Smrt-SK máme vyhratý niaky ten RELAX CUP a zatiaľ druhe miesto v 1..ročníku RIVALITY 6v6 ligy. A ešte spomeniem ocenie hráča týždna v CSCL2. A ďaľšie musíme/musím pridať .

 

CZ Jdouci Na Smrt SK to je tvoj prvý tím či už si hral aj niekde inde? 

6v6 mód nebol tak populárny ako je teraz kedže som začínal s ONLINE tak v NHL 14-15 tak tam sa to tak nehralo a až potom taky bum prišiel a zavolal ma ako som spomínal HCPCE1996 že ide tvoriť tím tak či sa nepridam samozrejme vtedy som nevedel ako to budem hrať ale bol som zvedavy a tešil som sa nato a hrali sme spolu asi 2 sezóny a potom sa to rozpadlo a potom pólku sezóny v NHL 18 som nemal klub a ku koncu mi napisal Alessandro že či mám kluba či nechcem snimi zahrať 6v6 a viem že prvý krat som ho odmietol lebo vtedy som nemal akosi chuť hrať 6v6 a potom raz večer som to snimi skúsil a urobil som dobre a som tam doteraz.

 

Vieme o tebe, že si útočník a si ťahúňom tímu dlho si sa rozhodoval či budeš obranca alebo útočník ?Keď si začal hrávať 6v6. 

Ďakujem za kompliment. No úprimne prvé začiatky ma ťahali do bránky  ale potom samozrejme hneď do útoku ale zase tvrdím si povedať že som dosť komplexný hráč že zahrám všade čo už sa u nás potvrdilo že keď bolo treba šiel som do obrany a aj do bránky takže samozrejme najlepšie sa cítim v útoku keď možem dávať góly alebo pripraviť spoluhráčom gólovú šancu ale keď je treba tak zahram fakt hocikde.

 

Teraz k RNM LIGE,čo môžeš povedať o našej lige je to síce 1. Ročník zatiaľ. 

Tak zamňa je to veľmi dobre pretože jednak máme čo hrať kedže v ostatných ligách je buď play off alebo pauza aj keď je to prvý ročník tak zamňa super , škoda že sa neprihlásilo viacej klubov ale je to fajn. Teraz nás čaká aj komentovaný All-star game taktiež hrá sa o ceny či tímové tak aj pre samotných hráčov a verím že ďalší ročník bude ešte lepší.

 

Čo povieš na, all star game čakal si, že budeš vybraný, ako kapitán TEAMU BLACK alebo si bol prekvapený ? 

Ja tvrdím že v každej lige by mal byť ALL-STAR zápas predsa je to spestrenie hráčov že možu zahrať si s inými hračmi ba dokonca zahrať si proti vlastným a hlavne ten fakt že človek hrá all-star je super. 
Tak poviem tak že nečakal som že budem kapitán ale uprímne som veril že budem v jednom tíme a zahrám si to takže to že som kapitán je len také plus k tomu.

 

Si GM CZ Jdouci Na Smrt SK, keby si dostal ponuku od druhého tímu prijal by si ju?:) 

Toto je veľmi tažká otázka lebo ponuky boli samozrejme niesom nejak extra kvalitný hráč aby som si vyberal alebo že mám na stole ponuky od 20 tímov ale vravím boli a každú som odmietol pretože jednak Jdouci sú pre mňa taká druhá rodina pretože veľa sme toho spolu zažili a stále držime spolu aj keď sa nedarí tak vždy sa zase niako oklepeme aj keď nebudem klamať niaky úspech by som chcel už dosiahnut niake to prvenstvo ale sme tu dobrá partia a verím že sa nám to spolupodarí. Aj keď ako ja hovorím nikdy nehovor nikdy a je možné že za rok alebo za dva budem kdesi inde ale to človek nikdy nevie čo sa stane a ako to bude ale taktiež kapitán opúšta loď ako posledný takže  sme JDOUCI!!

 

Ako by si zhodnotil doterajší výkon vášhotímu. 

Tak prvá polovica keď rátam prvé dvojzápasy boli veľmi výborne mali sme samizda iba 2-3 prehry a boli sme na čele tabuľky a hlavne hrali sme super hokej a teraz od druhej polovici sa to trošku pokazilo nazbierali sme zbytočne prehry a hlavne bodovo niesme už tak aktívny a hlavne ja čo ma mrzí najvaic pretože chcem pomôcť chalanom čo najviac a hlavne tak aby vždy moja prihrávka alebo strela končila gólom takže musím zamakať a verím že potom sa pridajú aj chalani. Liga je ešte dlhá.

 

A posledná otázka maťe nejaký stanovený cieľ v lige ? 

V každej lige chceme asi ako každý tím uhrať play-off a potom sa uvidi. No tento turnaj máme veľke ambície až by som povedal najvetšie a to vyhrať ligu ale vravím sú tu silné tými ktorý vedia hrať parádny hokej a bude to veľmi tažké ale aspon za seba poviem že dám toho všetko aby som pre tím urobil maximum a aby sme to dotiahli dokonca pretože náš tím nato má a chalani si to zaslúžia aby sme už nejaku  ligu vyhrali.

 

Ďakujem za rozhovor a nech sa ti darí v lige,ale aj v osobnom živote.A to najdôležitejšie hlavne zdravie, aby ti slúžilo. 

Ďakujem ja za pozvanie a prajem aj vám adminom ale aj všetkým hráčom hlavne to zdravie a nech sa všetkým darí a vidíme sa na ľade. 


Musíte být prihlášen, aby jste mohli číst a přidávat komentáře!