Novinky - Rozhovor s Plevis86

  • Ahojte všetci, chcem sa poďakovať za hlasy v ankete nováčikovskej ligy, veľmi si to vážim, a keďže ste ma prakticky volili, vyzerá to tak, že nie som taký zlý joymuscle v hre.

 

  • 1. Viete sa nám predstaviť? Čo robíte pre život a prezentujete svoje záľuby?

Volám sa Lukáš Plevko, kamaráti a prakticky všetci ma oslovujú ′′ Plevis ′′ alebo ′′ Plevo ". Pracujem v predaji dreva a medzi moje záľuby patrí futbal, futsal, bicykel, tenis, nuž a hlavne hra NHL, zaberá to pravdepodobne najviac voľného času - zdá sa mi, že frajerka nemá veľa pochopenia, neviem či je to tým, že nerozumie športu alebo jej nevadí, že sa prejavujem počas hry sem-tam (poviem špinavé slovo trochu hlasnejšie ako radosť doma) ...

  • 2. Čo písala NHL? Hráte bielizeň online alebo aj Live?

Do NHL som sa dostal ako malý stále na PS1 - hral som od 98-2005, potom po 4 rokoch som hral iba rok 2009 na PC nasledovala prestávka do NHL 21. Do poslednej edície som bol podarilo sa to vďaka môjmu dlhoročnému kamarátovi (Martin Mecner ′′ Mec ′′). Začalo to tak zľahka, že sme minulý rok stiahli NBA 20 na PS plus zadarmo a hotovo... tri mesiace NBA play-off turnaj, každý 8 tímy na 4 víťazné - jasné, že viete, že som vyhral pot _ smile, nespalo a citujem: ′′ Počkaj, kúp NHL, ja ťa poseriem...", a to sa stalo. Kúpil som si, dostal som to... dostal som 8-10 góly a ani som to nezrazil, mal som pocit, že som to rozbil. Ďalšia rada od neho, aby ma ešte viac naštvala: ′′ Musíš to vystískať ". No, o týždeň už bola karta otočená, bola som na koni a vlastne som na nej celý čas, však Meca ? Sweat _ smile Mimochodom, teraz je v AHL, tak mu dajte malú šancu chytiť pot _ smile.

  • 3. Najvačššie úspechy a v  ?

Co sa tyka uspechu, zatial nic moc, ale snad bude coskoro nejake vitazstvo, ked hram skoro denne, ci uz online alebo v Europe vo World of chel (celemu timu by som podakoval, ze je to aj ich zasluha za to, ze hram) .

  • 4. Máte ešte osobný cieľ do budúcna?

Víťazstvo raz tu v NHL lige by bola veľká radosť... ale 8. sezóna, vidím poradie finálovej tabuľky, bude to veľmi tŕnistá cesta (1. kolo Vory). Tento rok aj keď vypadnem, splnil som si to, chcel som ísť do play-off po prevzatí karolíny, a uspel som, takže vás môžem len prekvapiť.

5. Ako sa dozvedel o RNM lige?

O lige som sa dozvedel vďaka Vorymu, na ktorého som narazil v inej lige (Hurá Liga) a tam som prehral po bitke 2:1 na zápasy. Túto ligu mi ponúkol po zápasoch. Najprv ma trochu odradilo písanie, ale nakoniec to hodnotím ako úplne skvelú NHL ligu, eura atď., ako fakt, klobúk dole pred touto komunitou a hlavne tým, ktorí ju založili.

  • 6. Petesilo, že si to vyhral. novacikova liga?

Ešte raz ďakujem za hlasy, vďaka ktorým som vyhral anketu najlepších zelenáčov ligy. A ako napísal Michal Majda alebo Michal Cibo, možno si občas dáme strelu na nejaké stretnutie Mega rnm ligy. Aj ostatným prajem všetko dobré a všade žiaria zelené polkové bodky a nezabudnite, je to pre zábavu, aj keď je to niekedy naozaj ťažké stáť... (ovládač poletí sem-tam, ale poznáte radosť


Musíte být prihlášen, aby jste mohli číst a přidávat komentáře!