Novinky - Rozhovor s MikeCibo

  • 1. Možeš sa nám predstaviť ? Čím sa živiš a prezradiť svoje záluby?

Ahojte volám sa Michal Cipko som z Turzovky mám 25 rokov. Pracujem vo Frenštáte pod Radhostem ako automní operátor vo výrobe. Záľuby mám vo futbale behaní a rôznych kolektívnych ako aj individuálnych športoch keď sa naskytne príležitosť. Potom samozrejme rôzne hry ako Nhl , Fifa a iné hry na ps4 a teraz dosť sa venujem aj Dote 2 .Ďalej turistika s priateľkou a známymi alebo spoločné posedenie . Ale asi môj najväčší koníček bude isto hubárčenie tak už aby to začalo ????.

  • 2. Čím ťa učarovala NHL ? Hrávaš len online či aj Live ?

Nhl ma učarovala keď som bol ešte malý prcek som hral Nhl 2000 a Nhl 2001 ešte na Ps 1.. Legendy ako Yzerman Shanahan Chelios Lidstrom mi padli hneď do oka a preto fandím Červeným krídlam. Potom som hrával 2006-2009 Nhl na PC vtedy som obdivoval ruského mága Pavla Datsyuka a samozrejme charizmatického Henrika Zetterberga... No a potom som sa vrátil k nhl až vďaka chalanom z Turzovky ,  keď ma pribrali do partie na miniturnajikoch medzi nami (Pišta Tomáš Alex Matej) a vtedy to začalo a trvá až do dnes.. Teraz hrávam už len online..

  • 3. Aké maš najvačšie úspechy a aké maš ešte najbližšie ciele ? 

Najväčšie úspechy mam samozrejme v našej lige kde som od 2 ročníka v ktorom som ale predčasne odišiel ale potom som sa vrátil a som tu dodnes. Potom ešte sa mi podarilo uhmatnut finále v Nhl Masters cup. Najbližšie ciele mám aby som sa zlepšoval ak by sa ešte dalo liga nám naberá na kvalite tak to bude reálne. Veľa chalanov sa zlepšuje.

  • 4.Aké maš ešte osobne ciele do buducnosti ?

Osobne ciele samozrejme s priateľkou bud domček alebo byt si kúpiť ,  svadbu a rodinu založiť.

  • 5.Máš najviac SC v RNM Lige aké boli pocity ?

Pocity to boli vynikajúce ale stalo to hodne nervov až na posledný ročník ktorý sa mi podarilo nahrať najlepšie zo všetkých. Ale v každom športe prichádza pád ci individuálnom alebo kolektívnom preto som už nato pripravený a zmierený keď to príde tak to tak ma byť.

  • 6.Ako si sa dozvedel o RNM lige?

O lige som sa dozvedel od Pistu jedného z Admin-teamu.

  • 7. Pridávam ešte jeden bod. Ďakujem všetkým chalanom co maju somnou trpezlivosť. Každý raz vybuchneme ponadavame si. Ale naša liga je partia skvelých chalanov, priateľov, konkurencie. Preto aby bolo už to stretko ????.

Musíte být prihlášen, aby jste mohli číst a přidávat komentáře!